Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Det er motiverende å se hvor bra resultatet blir

Interiørkonsulent ArtecVola Tjervaag er interiørarkitekt og jobber i Artec. Hun jobber med interiør og planløsning, men har også erfaringer fra komplette bygg.


Vola Tjervaag 

Interiørarkitekt i Artec, kontorsted, Damsgård  

Bilde Vola, farger

Jeg heter Vola Tjervaag, er bosatt i Bergen, og er utdannet interiørarkitekt med bachelorgrad fra Universitetet i Bournemouth, England.

Jeg jobber som interiørarkitekt i Artec, hvor vi driver med både arkitektur og prosjektledelse.  Mine arbeidsoppgaver varierer veldig. Hovedsakelig omhandler arbeidet mitt interiør og mye planløsning, men jeg har også erfaring fra komplette bygg. Vi har flere ulike prosjekter på gang til enhver tid, og det er stor variasjon fra prosjekt til prosjekt, noe som gjør hverdagen variert, spennende og utfordrende. Selv er jeg veldig glad i å kunne utvikle ulike planløsninger, og prøve ut forskjellige varianter.

"Det er stor variasjon fra prosjekt til prosjekt, noe som gjør hverdagen variert og spennende"

Vi jobber ofte i team, med både interne og eksterne kolleger, hvor vi kan dra nytte av hverandres fagkompetanse. Jeg liker spesielt de store prosjektene som gjerne varer i opptil flere år. Det er motiverende å se hvor bra resultatet blir, når prosjektet står ferdig. Gode tilbakemeldinger gir stor motivasjon til fremtidige prosjekter. 

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no