Personvern

Bruk av opplysninger fra nettsider

Nettstatistikk og informasjonskapsler

Frydenbø samler inn avidentifiserte opplysninger om besøkende på våre nettsteder. Formålet med dette er å utarbeide statistikk som vi bruker til å forbedre og videreutvikle informasjonstilbudet på nettstedet. Eksempler på hva statistikken gir svar på, er hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

For å analysere informasjonen, bruker vi Google Analytics og HubSpot.

Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes.

Informasjonen som samles inn av Google Analytics og HubSpot, lagres på servere i USA.  Vi anonymiserer brukerens IP-adresse før informasjonen lagres og bearbeides av Google. Dermed kan ikke den anonymiserte IP-adressen brukes til å identifisere den enkelte brukeren.

Deling av innlegg fra et av våre nettsteder

Når du deler innlegg, legges informasjon inn der og da hos nettsamfunnet du velger. Hvordan det aktuelle nettsamfunnet håndterer dataene videre, reguleres av din avtale med nettsamfunnet. Informasjon om at du har delt et innlegg lagres imidlertid ikke hos oss.

Påloggingstjenester og kontaktskjema for bestillinger og forespørsler

Noen av våre nettsteder kan ha begrenset tilgang gjennom pålogging, som nettbutikk,  forhandlersider og mediabank. I disse tilfellene lagrer vi de opplysninger som er nødvendige for å vedlikeholde kundeforholdet. Ved innlogging til mediabanken, kan mailadresse og informasjon benyttes til å kontakte deg med relevant presseinfo.

Ved innsendelse av kontaktskjema for bestilling av veiledningsmateriell, datablader, produktinformasjon, prøvekjøring eller annen forespørsel til oss, kan opplysningene blir lagret i en begrenset periode, som sikkerhetskopi.


Personopplysninger vi får inn ved slik kontakt, blir ikke benyttet til andre formål enn å effektuere bestillingen. Etter at forespørselen er effektuert vil alle opplysninger, bortsett fra antall og eventuelt virksomhet, slettes. Disse opplysningene kan benyttes til å utarbeide statistikk.

Les fullstendig personvernerklæring fra Frydenbø Group