Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.

Sea to Summit - et skieventyr gjennom arktis

Nordkapp Boats hadde en spennende idé: Hva om de våget seg forbi Polarsirkelen for å stå på ski i Lyngsalpene, med båt som eneste transportmiddel?

Ny konserndirektør i Frydenbø Bil

PRESSEMELDING 8. DESEMBER 2023 Frydenbø Group melder i dag at Olav Aksnes blir ny konserndirektør i Frydenbø Bil.

Episode 8: Carpool med Frydenbø og Brann!

Episode 8 av Carpool med Frydenbø og Brann er ute! Denne gangen blir vi med sjåfør Cecilie Redisch Kvamme og programleder Ingrid Østervold Stenevik, som tok med seg Amalie Eikeland og Nora Eide Lie til VilVite-senteret! De fikk låne en flott ...

Frydenbø etablerer seg i Ålesund og Molde

PRESSEMELDING 23. OKTOBER 2023 Frydenbø Bil melder i dag at de etablerer seg i Ålesund og Molde med oppkjøp av Møller Bil og befester med dette oppkjøpet sin posisjon som Vestlandets ledende bilforhandler.

Episode 7: Carpool med Frydenbø og Brann!

Har du fått med deg den nyeste episoden av Carpool med Frydenbø og Brann? Denne gangen fikk Fredrik Pallesen Knudsen, Thore Pedersen, Ulrik Mathisen og Aune Heggebø låne en ordentlig luksusbil fra Frydenbø Bil, hyper-SUV'en Lotus Eletre!

Frydenbø Bil på plass i bilbyen Kokstad!

Etter nærmere 30 år med formidabel vekst på Minde har Frydenbø Bil nå flyttet inn i bilbyen på Kokstad. Frydenbø har gjort betydelige fremskritt de siste årene, og tar nå et stort sprang fremover med et imponerende nytt bilanlegg.

Frydenbø Industri ekspanderer og etablerer seg i Tromsø

PRESSEMELDING 21.08.2023 Frydenbø Industri etablerer seg i Tromsø med oppkjøp av elektroselskapet Elektro og Ventilasjon AS. Selskapet endrer samtidig navn til Frydenbø Industri Tromsø, og blir Frydenbø Industris syvende lokasjon i Norge.

Frydenbø kjøper Møller Bil Ålesund og Møller Bil Molde

PRESSEMELDING 16. JUNI 2023 Møller Bil og Frydenbø Bil har signert en intensjonsavtale der sistnevnte kjøper Volkswagen- og Audi-forhandlerne Møller Bil Molde og Møller Bil Ålesund. Salget inkluderer også Møller Bil Skadesenter Ålesund.

Berge & Co endrer navn til Frydenbø Bil

For om lag ett år siden kjøpte Frydenbø den anerkjente bilforhandleren Berge & Co i Førde. Berge & Co er etablert i Førde, Sogndal, Måløy, Stryn og Ørsta og er bilforhandler av merkene Volkswagen og Volkswagen nyttekjøretøy, Audi og Škoda. ...

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no