Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.

Prisbelønt praktbygg med leietakere utenom det vanlige

I et prisbelønt praktbygg på Damsgård, med en fantastisk utsikt over Bergen by, har noen leietakere utenom det vanlige flyttet inn.

Lidenskapelig opptatt av Volvo!

Jeanette Rosenlund Helland (30) jobber som utleveringsansvarlig på Frydenbø Bil i Åsane, og er lidenskapelig opptatt av Volvo og bil!

Frydenbø ny partner i One Ocean Havbyen Bergen

Vi i Frydenbø er stolte av å støtte One Ocean Havbyen Bergen og ser frem til et fruktbart samarbeid som vil styrke vår felles innsats for bærekraftig verdiskaping.

Setter Laksevåg på kartet under One Ocean Week

Frydenbø Eiendom er en engasjert partner når aktører på Laksevåg hyller historien og presenterer fremtidens muligheter under One Ocean Week 2024.

Sea to Summit - et skieventyr gjennom Arktis

Nordkapp Boats hadde en spennende idé: Hva om de våget seg forbi Polarsirkelen for å stå på ski i Lyngsalpene, med båt som eneste transportmiddel?

Ny konserndirektør i Frydenbø Bil

PRESSEMELDING 8. DESEMBER 2023 Frydenbø Group melder i dag at Olav Aksnes blir ny konserndirektør i Frydenbø Bil.

Episode 8: Carpool med Frydenbø og Brann!

Episode 8 av Carpool med Frydenbø og Brann er ute! Denne gangen blir vi med sjåfør Cecilie Redisch Kvamme og programleder Ingrid Østervold Stenevik, som tok med seg Amalie Eikeland og Nora Eide Lie til VilVite-senteret! De fikk låne en flott ...

Frydenbø etablerer seg i Ålesund og Molde

PRESSEMELDING 23. OKTOBER 2023 Frydenbø Bil melder i dag at de etablerer seg i Ålesund og Molde med oppkjøp av Møller Bil og befester med dette oppkjøpet sin posisjon som Vestlandets ledende bilforhandler.

Episode 7: Carpool med Frydenbø og Brann!

Har du fått med deg den nyeste episoden av Carpool med Frydenbø og Brann? Denne gangen fikk Fredrik Pallesen Knudsen, Thore Pedersen, Ulrik Mathisen og Aune Heggebø låne en ordentlig luksusbil fra Frydenbø Bil, hyper-SUV'en Lotus Eletre!

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no