Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Lærlinger er fremtidens flinke fagfolk

Foto Elias F- Haugen8-1

Flere av selskapene i konsernet er godkjente lærebedrifter og vi har til enhver tid et stort antall lærlinger på kontrakt innenfor ulike fagfelt. Vi er bevisst vårt samfunnsansvar ved å la unge få viktig kompetanse og erfaring.
Elias Fikreyohanes Haugen lærling hanøytangen
Lærling i Mekanisk Montering: Elias Fikreyohanes Haugen, / CNC, Hanøytangen.

Frydenbø Eiendomsdrift fikk høsten 2020 sin første lærling på plass. Dette var en viktig milepæl i steget mot å øke andelen lærlinger i selskapene våre. I dag har vi i underkant av 30 lærlinger fordelt på Frydenbøs ulike selskaper.

Økning i antall lærlinger har bidratt positivt til rekruttering av fagkompetanse, da flere får mulighet til fast ansettelse etter lærlingperioden.

Frydenbø er et diversifisert selskap innen ulike bransjer og vi har derfor mulighet til å ta imot lærlinger innen mange forskjellige fagområder, eksempelvis:
  • CNC-maskineringsfag
  • Industrimekaniker
  • Motormekaniker
  • Elektro
  • Bilmekaniker
  • Reservedelsfag
  • Byggdrift

Vi har også åpnet opp for internships for studenter som ønsker praksisplass under utdannelse. Vi har hatt interns fra Høyskolen i Kristiania på både markeds- og HR-avdelingen. Dette ble gjort gjennom internshipprogrammet til Høyskolen i Kristiania. Dette hadde vi bare gode erfaringer fra, og er noe vi gjerne ønsker å gjøre mer av i fremtiden. 

Viktig informasjon om det å være lærling finner du hos utdanning.no.

Gå til karrieresiden

For andre spørsmål, ta kontakt:

Bilde Eva, farger png

Eva Fonn Alsaker

HR-sjef

Frydenbø Group

efa@frydenbo.no