Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Lidenskapelig opptatt av Volvo!

1000004681 - croppet
Jeanette Rosenlund Helland (30) jobber som utleveringsansvarlig på Frydenbø Bil i Åsane, og er lidenskapelig opptatt av Volvo og bil!

Jeanette er en dame med ordentlig lidenskap for Volvo, som har funnet sin drømmejobb som utleveringsansvarlig hos Frydenbø Bil i Åsane. Hun har alltid hatt øynene rettet mot Volvo, og det var denne lidenskapen som førte henne til Frydenbø. 

Fikk drømmejobben i Frydenbø

Før Jeanette kom til Frydenbø jobbet hun som drosjesjåfør. Hun ble permittert under corona-pandemien i 2020, og sto uten jobb fra mars til desember. En lørdag formiddag midt i desember fikk Jeanette en telefon.

- Jeg husker den dagen veldig godt. Terje Waagenes ringte meg omtrent halv 11, og spurte meg om jeg ville komme på jobb mandagen etter helgen. Terje har jeg kjent i mange år før jeg begynte i Frydenbø. Jeg er som sagt en utpreget Volvo-fanatiker og vi deler samme interesse, forteller hun. 

Jeanette var sjeleglad for tilbudet, og takket selvfølgelig ja. Men, hun ville oppdatere garderoben før mandagen kom. Den lørdagen skulle Jeanette og venninnene ha juleverksted, og sosiale sammenkomster hadde tidligere blitt avlyst flere ganger grunnet pandemien. 

- Jeg måtte sende melding å gi beskjed om at jeg kom litt senere, slik at jeg hadde tid til å dra til Åsane og kjøpe meg noen nye skjorter og dressjakker. Det var ikke kjempepopulært i venninnegjengen, men de ble veldig glade når jeg fortalte hvorfor. Dette var en «once in a liftetime» mulighet for meg, og jeg ville føle meg og se bra ut, forteller Jeanette. 

Siden har Jeanette vært en verdifull del av Frydenbø-teamet. Hun begynte som en allsidig «potet» som hjalp til med det meste, og senere fikk hun fast stilling og ble utnevnt til utleveringsansvarlig. Med en gjennomsnittlig leveringsplan på rundt 20 biler i uken, er Jeanette en viktig brikke i kundens siste opplevelse før de tar fatt på veien med sin nye Volvo.

1000004676 - croppet

Feirer hvert år i frydenbø

Hvert år 14. desember tar Jeanette med seg kaker og julekjeks for å feire enda et år i Frydenbø. Hun forteller også at flere kollegaer etterspør kjeksene allerede på sensommeren.

- Det er veldig kjekt. Jeg jobber med så mange fine folk, og det er en glede å vise at jeg setter stor pris på dem. Jeg får alltid hjelp uansett om det er på verkstedet eller delelageret. Jeg har aldri følt meg til bry her på jobb, smiler hun.

Jeanette forteller at det beste med å jobbe i Frydenbø er felleskapet. Hun legger vekt på fine og snille kollegaer både innenfor virksomhetsområdet bil, men også i de andre virksomhetsområdene Frydenbø opererer i.

- I Frydenbø blir en kjent med kollegaer på tvers av alle avdelingene, og alle er flotte folk som er kjekke å omgås med. Det finnes også mange gode muligheter innenfor Frydenbøkonsernet, og det er flott arbeidsplass. Det føles trygt og fint å være her. Jeg har kjekke arbeidsoppgaver, og en får mer ansvar etter hvert som en mestrer. Dersom det er slik at du ikke mestrer, eller at du trenger hjelp så får du det også. Det er verdens beste jobb. De blir ikke kvitt meg, forteller Jeanette.

I Frydenbø stiller en opp for hverandre 

I Frydenbøkulturen stiller en opp for hverandre, og det heies på at andres resultater skal være gode. Jeanette forteller at hun har løpt desperat inn på verkstedet ti på halv fire med mekaniske problemer, ti minutter før mekanikerne skal gå hjem. I slike tilfeller er det alltid noen som hjelper å løse problemet. 

- Vi heier på hverandre for å bli bedre. Tvers over, opplever jeg at alle vil de andres beste og at kollegaer skal mestre det de holder på med. Jeg synes arbeidsmoralen og kulturen her i Åsane er noe helt eget. Det er veldig kjekt å få være med på det. Jeg stortrives på jobb, og gleder meg til å gå på jobb hver dag, selv om det av og til kan storme litt. Sikkerhetsnettet på jobb står alltid klart til å ta imot. I Frydenbø fokuserer vi alltid på løsninger og aldri problemer, avslutter Jeanette. 

Her finner du en oversikt over ledige stillinger i Frydenbø-konsernet.

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no