Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Berge & Co endrer navn til Frydenbø Bil

Fasade_002_Berge-1110 For om lag ett år siden kjøpte Frydenbø den anerkjente bilforhandleren Berge & Co i Førde. Berge & Co er etablert i Førde, Sogndal, Måløy, Stryn og Ørsta og er bilforhandler av merkene Volkswagen og Volkswagen nyttekjøretøy, Audi og Škoda. Nå endrer Berge & Co navn til Frydenbø Bil.

Målet er å bygge ett lag og en felles merkevare – som vil stå sterkere i markedet både lokalt og nasjonalt. Ved å øke synligheten vår samlet og skape synergier mellom selskapene, vil dette gi oss større muligheter for utvikling og vekst, og bidra til en sterkere felles kultur på tvers av organisasjonen.

Intensjonsavtale

Møller Bil og Frydenbø Bil har også signert en intensjonsavtale der sistnevnte kjøper Volkswagen- og Audi-forhandlerne Møller Bil Molde og Møller Bil Ålesund og dermed er et navneskifte naturlig.

Les mer om oppkjøpet her.

Store endringer i bilbransjen

Store endringer i bransjen som agentavtaler og sammenslåinger er en realitet. Marginer og volum blir stadig viktigere for å skape lønnsomhet, og kompetanseutvikling vil være en nøkkel til suksess. Ved å samle våre krefter under et felles merkenavn, har vi tro på å stå sterkere i møte med disse utfordringene og utnytte de mulighetsrommene vi ser.

Som en etablert merkevare i lokalsamfunnet, har vi alltid hatt fokus på å være en trygg og pålitelig bilforhandler. Vi vil fortsette å støtte lokale arrangementer og organisasjoner, og jobbe for å være en positiv bidragsyter til lokalsamfunnet. Ved å bli en del av Frydenbø Bil, vil vi stå enda sterkere i markedet og kunne tilby deg enda bedre service og produkter.

En stolt og etablert aktør i lokalsamfunnet

Berge & Co endrer navn til Frydenbø Bil, men bedriften og historien i Berge & Co vil være en viktig del av vår felles identitet – som skal forvaltes i fremtiden. Frydenbø Bil ønsker at kundene skal være trygge på at vi kommer til å være en del av lokalsamfunnet i mange år fremover, og vil fortsette å være den foretrukne bilforhandleren.

Nå ser Frydenbø Bil frem til et spennende og nytt kapittel, med enda flere bilmerker i porteføljen blir dette en spennende reise. Frydenbø Bil er begeistret for mulighetene og potensialet for vekst og utvikling som ligger foran oss. Sammen skal vi skape en enda sterkere merkevare og etablere Frydenbø Bil som en pålitelig og respektert aktør.

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no