Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Ny generasjon RIB – Nordkapp Airborne 7!

Nordkapp Airborne 7 seen from starboard side 4PRESSEMELDING 12.03.2021: Nordkapp lanserer en helt ny generasjon RIB, Nordkapp Airborne 7. Nordkapp Airborne 7 er den første båten i en helt ny serie båter fra Nordkapp, og modellen Airborne 7 er en av flere søstermodeller som vil bli lansert fremover. Dette er et helt nytt initiativ fra Nordkapp.

Nordkapp satser hardt inn i RIB-segmentet med flere av de praktiske og smarte løsningene vi allerede kjenner fra andre Nordkapp-modeller.

«Vi har stor tro på at vi kan tilføre RIB-markedet helt nye tanker og ideer, og derfor har vi utviklet Nordkapp-serien Airborne. Airborne har høyt komfortnivå og er godt utstyrt. Her har vi tatt med oss alt vi har lært fra mange tiår med båtproduksjon. Nordkapp Airborne 7 blir første båt ut i en bred portefølje av RIB-modeller fra Nordkapp i tiden fremover», sier Hans Petter Slang, daglig leder i Frydenbø Boats.

I tillegg til et allerede høyt standard utstyrsnivå er båten også forberedt for både kjøleskuff og baugpropell. I konsollen er det plass til stor kartplotter og du kan velge å ta med ferskvannstank med trykkvann og dusj på badeplattformen eller sprayhood og kjørekalesje.

Nordkapp Airborne 7 seen from port side 5

«Dette gjør at Nordkapp Airborne 7 er spesielt godt egnet for en typisk nordisk sommer, samtidig som dette er en spennende praktisk RIB. Her vil du kunne bruke båten i all slags vær og utnytte båtsesongen til det fulle», avslutter Slang.

For mer informasjon om Nordkapp Airborne 7, se www.nordkapp-boats.com

Ved spørsmål knyttet til Nordkapp Airborne kan følgende personer hos Frydenbø Boats kontaktes:

profil

Kjell Olav Frogner

Salgssjef

Frydenbø Marine

kof@frydenbo.no
profil

Mats Askheim Hjørnevik

Markedssjef

Frydenbø Marine

mah@frydenbo.no
profil

Rabbe Christian Nerdrum

Salgssjef Finland og Estland

Frydenbø Marine

rcn@frydenbo.no