Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Sea to Summit - et skieventyr gjennom Arktis

sea to summit Frydenbø Marine - Nordkapp

Nordkapp Boats hadde en spennende idé: Hva om de våget seg forbi Polarsirkelen for å stå på ski i Lyngsalpene, med båt som eneste transportmiddel?

Bilde: Nordkapp Boats / fotograf Kristoffer Lorentzen 

Samlet Norges beste alpinstjerner

For å lykkes med ideen måtte Nordkapp først finne et team som var erfarne og tøffe nok til å bli med på oppdraget. En gruppe av Norges beste alpine stjerner: Aksel Lund Svindal, den tidligere to ganger olympiske mesteren i super-G og utfor, Kajsa Vickhoff-Lie, en flere ganger Junior Alpine verdensmester og Helene Olafsen, den tidligere verdensmesteren i snøbrettcross, ble med på reisen mot nord. 

En uforglemmelig reise over arktiske vann 

Sammen med Nordkapp begav teamet seg ut på en uforglemmelig reise over de arktiske vannene for å bestige og stå på ski ned fra to av de mest ettertraktede toppene i Lyngsalpene. Denne oppgaven ville ta hardt på enhver båt, og den måtte transportere opptil ni personer og bære store mengder utstyr, alt mens den kjempet mot snøstormer, den tumultuariske Barentshavet og ned til temperaturer på -25 grader Celsius. Derfor falt valget på den mektige Nordkapp Coupe 905 V12 – en sterk styrhusbåt utstyrt med en 600 hk Mercury Verado-motor.

Se hele filmen her! 

Les mer om Sea to Summit her

profil

Mats Hjørnevik

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no