Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Christine Flataker Johannessen blir konserndirektør i Frydenbø Eiendom

Fotograf Trude Brun Wilhelmsen forstørrelse-5101_pp - Christine Flataker Johannessen

PRESSEMELDING BERGEN 23. FEBRUAR 2023

Christine Flataker Johannessen kommer fra stillingen som administrerende direktør i Tide Buss. Hun tiltrer ny rolle som øverste leder for Frydenbøs eiendomsvirksomhet i august.

Hovedbilde: Christine Flataker Johannessen. Foto: Trude Brun Wilhelmsen 

Jurist med et kommersielt blikk

Christine Flataker Johannessen er 40 år og slutter i Tide til sommeren for å bli administrerende direktør i Frydenbø Eiendom, ett av Frydenbø Groups fem delkonsern.

- Jeg er svært glad for å kunne ønske Christine velkommen til Frydenbø! Christine har i sin tid i Tide vist at hun har god forretningsforståelse, kommersielt blikk og solid gjennomføringskraft. Dette er egenskaper som vil bli viktige inn i de spennende årene Frydenbø Eiendom har foran seg – knyttet til både organisasjons-, konsept- og områdeutvikling, sier konsernsjef i Frydenbø Group, Åsmund Bjørndal Heen. Heen er styreleder i Frydenbø Eiendom.

Christine startet reisen sin i Tide som jurist i 2012, og har siden vært direktør for anbud og forretningsutvikling, kommersiell direktør og siden 2020 administrerende direktør for Tide Buss AS. Hun har ledet flere prosjekter og vært en aktiv bidragsyter inn i den betydelige veksten Tide-konsernet har hatt de siste årene. Christine har i Tide fått både tilliten og mulighetene til å være med å bygge et selskap fra 1000 busser og 2400 ansatte til 2300 busser og 5500 medarbeidere i år.  

- Jeg har hatt mange flotte og lærerike år i Tide, men jeg er nå motivert til å ta fatt på ambisiøse målsetninger i Frydenbø Eiendom og til å bli kjent med en helt ny bransje. Frydenbø er et selskap med lange tradisjoner og spennende planer for fremtiden. Jeg ser frem til å være med å bidra til å bygge og utvikle selskapet videre sammen med nye, dyktige kollegaer, sier Flataker Johannessen. 


Vekstambisjoner

Selskapet eier, forvalter og utvikler i dag ca. 100 000 kvm sentrumsnære næringslokaler i tillegg til eiendommene på Kokstad og Geilo som eies 50 % gjennom Frydenfalch AS. Porteføljen er fylt med flere svært interessante eiendommer som skal utvikles på kort og lenger sikt, spesielt på Damsgård og Minde. Frydenbø Eiendom har uttalt et ønske om å ta posisjonen som Bergens ledende aktør på næringseiendom.

Som øverste leder for Frydenbø Eiendom vil Flataker Johannessen inngå i konsernledelsen i Frydenbø Group.

- Vi er et godt rigget lag, både i konsernledelsen og i ledergruppene ute i selskapene. Christine blir et solid tilskudd! Jeg ser frem til å få henne med i ledergruppen og som en del av Team Frydenbø, avrunder Heen.

For spørsmål knyttet til informasjonen, ta kontakt med Åsmund Bjørndal Heen.
 

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no