Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Superlaget fra Sogndal

Songdal trening med frydebøtribuneSogndal fotball har lenge vært bygdas stolthet, og har siden 1976 holdt seg i de to øvre divisjonene i norsk fotball. De er opptatt av å bidra positivt til lokalsamfunnet, og å skape en inkluderende arena for alle som ønsker å drive med idrett. 

FOTO: Sogndal Fotball. 

Vi tok en prat med Terje Teigen, salgs- og partneransvarlig i Sogndal Fotball. Han reflekterer over samarbeidsforholdet med Frydenbø og hva som er viktig når man skal bidra positivt i et lokalmiljø - både til den enkelte og til næring.

Frydenbø banket på døren

Frydenbø banket selv på døren, og ville være med og støtte fotballen i Sogndal - et strategisk grep for å øke kjennskapen til Frydenbø Bilsenter Sogndal

- Avtalen er av en slik størrelse at den spiller en betydelig rolle i driften av klubben og satsingen vår. Et av hovedelementene i avtalen er Frydenbø-tribunen på stadion, hvor tilreisende får gleden av å nyte kampen. Den tribunen er et begrep som blir brukt daglig av alle på Fosshaugane Campus, forteller Teigen.

Opptatt av lokal næringsutvikling 

Sogndal fotball er opptatt av utvikling, og å speile det lokale, regionale og nasjonale næringslivet.

- Å lage en felles arena og møteplass for næringslivet er viktig, og gir oss muligheten til å forsterke en hver virksomhets posisjon. Vi ønsker at ikke bare vi når målene våre, men også at bygdenæringa skal blomstre. Det er god næringsutvikling å spille hverandre gode, sier Teigen. 

"Det er god næringsutvikling å spille hverandre gode" 

sogndal trening frydenbøtribune

FOTO: Sogndal Fotball. 

Over 1000 aktive unge innen fotballen

Sogndal Fotball har et pågående samarbeid med både videregående skole og Høgskulen på Vestlandet. Sogndal er Norges nest største idrettsutdanningssted. De har bygget ut et flott stadion, treningsfelt og øvrige idrettsfasiliteter.

- Vår visjon er å skape en utviklingsarena for unge fotballspillere. Vi er opptatt av å samhandle med kunnskapsmiljøet og på den måten gå fra å tro til å vite. Vi har vært opptatt av å tenke større enn oss selv. Derfor har vi også landets største klatreanlegg for alle aldre, og i disse dager utvikler vi en satsning på E-sport. Til sammen har vi over 1000 barn og unge som er aktive i fotballen i bygden, forteller Terje Teigen. 

En plass for alle, best mulig for flest mulig

Sogndal Fotball samarbeider med rus og kriminalomsorgen og har tidvis inne personer på arbeidstrening. Noen av disse har fått fast jobb i klubben. De har også et opplegg for personer med særlige utfordringer, som jobber under tilsyn og med oppfølging. 

- Dette er et svært givende arbeid for oss, og vi er veldig stolte over å få muligheten til å gjøre dette, avslutter Teigen. 

 

Frydenbø heier på Sogndal, og vi er stolte over å kunne bidra til positiv utvikling for OBOS-laget og lokalsamfunnet! 

 

Silje Ulla-Zahl

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no