Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Frydenbø viderefører samarbeidet med IK Start

a_TES0606-1

Frydenbø har vært stolt sponsor av gultrøyene i sørlandsklubben IK Start siden 2015. Partene viderefører samarbeidet og Frydenbø ser frem til fortsettelsen av reisen som "Gull-partner".  

Hovedbilde: Målfeiring foran Frydenbø-tribunen på Sparebanken Sør Arena. Fotograf: Tor Erik Schrøder. 

Frydenbø er tilstede i nærmiljøene vi opererer i 

Starts hjemmebane er Sparebanken Sør Arena, plassert  i Torsvika på Lundsiden i Kristiansand. Der kan tilskuere nyte kampen fra Frydenbø-tribunen - den ene langsiden av stadion.

Frydenbø Bil har flotte bilsentre både i Mandal og Kristiansand. Gjennom Frydenbø Marine distribueres båtmerkene Sting, Nordkapp og Zodiac med Mercury på hekken til et solid forhandlernettverk langs kysten. 

- Som ansvarlig og entusiastisk næringsaktør ønsker vi å være tilstede og heie i de lokalmiljøene vi opererer. Vi har flotte bilsentre både i Mandal og Kristiansand, i tillegg til at vi distribuerer mye båt på Sørlandet. Det er da helt naturlig å være tilknyttet en av de største arenaene for idrett og opplevelser i denne regionen, sier Silje Ulla-Zahl, markeds- og kommunikasjonsdirektør i Frydenbø Group.

Frydenbø og Start ble i 2021 enige om å utvide samarbeidet ytterligere fra og med sesongen i 2022. Frydenbø-tribunen ble i den forbindelse re-dekorert med ny Frydenbøprofil i blå og hvit, og er klar for å romme mange entusiastiske publikummere.

- Vi er stolte av å ha utvidet samarbeidet med IK Start og gleder oss til å være med på reisen videre - med mål om eliteseriespill i nær framtid, fortsetter Ulla-Zahl.

 

Frydenbø Bil setter pris på å være en del av nettverksarenaen til IK Start 

Frydenbø Bil er primus motor i samarbeidet, som ikke bare handler om eksponering på Frydenbø-tribunen. Avtalen inkluderer også deltakelse i klubbens nettverksarena.

- Vi i Frydenbø Bil er veldig fornøyd med Start-nettverket, hvor vi har fått mange nye kunder og samarbeidspartnere, sier Sondre Hansen, daglig leder ved Frydenbø Bilsenter i Kristiansand.  

Start har mål om å skape arenaer og møteplasser for små og store støttespillere. De har den siste tiden utviklet et nytt kampdagskonsept som blant annet samler håndverkere og aktører fra byggebransjen. 

- Et slikt initiativ er spesielt kjekt for oss, da disse aktørene er i målgruppen for bilmerkene Renault, BYD og Maxus, som er nyere merker i porteføljen vår og har flotte prisgunstige yrkesbiler, sier Lars Bore, daglig leder ved Frydenbø Bilsenter i Mandal.

Både Bore og Hansen er samstemte i at Sørlandet trenger absolutt et fotballag i eliteserien, og understreker at Frydenbø ønsker å bidra til det - slik at Start snart er tilbake der de hører hjemme.

Kristiansand bil

FOTO: Fra venstre: Lars Bore (daglig leder Frydenbø Bilsenter Mandal) Øystein Thommesen (Salgssjef Frydenbø Bilsenter Kristiansand) Sondre Hansen (daglig leder Frydenbø Bilsenter Kristiansand), Lars Gunnar Andersen (salgssjef IK Start).

Om IK Start

Visjon: IK Start skal inspirere barn og voksne på Sørlandet til å tro på og å realisere sine drømmer og visjoner. 

Verdier: Samhold - Tillit - Attraktive - Råskap - Ta ansvar

Slagord: - Sammen for Sørlandet

Gå til IK Start

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no