Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Stolt sponsor siden 2015

Kristiansand bil

Start er Sørlandets store fotballag og på Sør Arena kan du nyte kampen fra Frydenbø tribunen. 

FOTO: Fra venstre: Lars Bore (daglig leder Frydenbø Bilsenter Mandal) Øystein Thommesen (Salgssjef Frydenbø Bilsenter Kristiansand) Sondre Hansen (daglig leder Frydenbø Bilsenter Kristiansand), Lars Gunnar Andersen (salgssjef IK Start).

Frydenbø har vært stolt sponsor av Sørlandsklubben Start siden 2015. Dette har vært et verdifullt samarbeid for begge parter, og ikke minst setter Frydenbø pris på å være en del av nettverksarenaen til Start.

- Vi i Frydenbø er veldig fornøyd med Start-nettverket, hvor vi har fått mange nye kunder og samarbeidspartnere, sier Sondre Hansen, daglig leder ved Frydenbø Bilsenter i Kristiansand.  

Start er flinke til å skape arenaer og møteplasser for små og store støttespillere. De har den siste tiden utviklet et nytt kampdagskonsept som blant annet samler håndverkere og aktører fra byggebransjen. 

- Et slikt initiativ er spesielt kjekt for oss, da disse aktørene er i målgruppen for bilmerkene Renault, BYD og Maxus, som er nye merker i porteføljen vår og har flotte prisgunstige yrkesbiler, sier Lars Bore, daglig leder ved Frydenbø Bilsenter i Mandal.

Både Bore og Hansen er samstemte i at Sørlandet trenger absolutt et fotballag i eliteserien, og understreker at Frydenbø ønsker å bidra til det - slik at Start er tilbake i eliteserien allerede i 2022.

 

- Sammen for Sørlandet

 

Gå til IK Start

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no