Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Ny leder i Frydenbø Bil

Frydenbø bil
PRESSEMELDING 06.01.2021: Konserndirektør i Frydenbø Bil, Erik Diesen, fratrer sin stilling etter første kvartal. Finansmannen Arne Kjetil Møkster går inn som ny leder for bilkonsernet.

Arne Kjetil Møkster ny leder i Frydenbø Bil

Arne Kjetil Møkster er 53 år og tiltrer stillingen som ny leder for Frydenbø Bil 1. april 2021. Han er utdannet siviløkonom ved Handelshøyskolen BI og har sin bakgrunn fra finans, både som konsulent, CFO, partner og daglig leder. Han har jobbet i selskaper som EY, Mjellem & Karlsen og børsnoterte Seateam Technology (nå del av Subsea 7). De siste årene har han jobbet med private equity i Rhea Capital Management og for familien Hestness.

Ni år i Frydenbø

Erik har takket ja til nye utfordringer i finansbransjen. Han startet i Frydenbø Group i 2012 og jobbet som investeringsdirektør før han tok over roret for Frydenbø Bil i 2015.

– Det Erik har fått til sammen med øvrige kollegaer de siste årene er imponerende både strategisk og driftsmessig. Dette bekreftes ved at 2020 ser ut til å bli det beste resultatet noensinne for Frydenbø Bil. På vegne av styret takker jeg Erik for hans innsats disse årene», sier Knut Herman Gjøvaag, styreleder i Frydenbø Bil, eier og konsernsjef i Frydenbø Group.

Om selskapet:

Frydenbø Bil har drevet med bil og bilrelaterte tjenester i over 25 år og er en del av familieeide Frydenbø Group. Bilkonsernet består av Frydenbø Bilsenter – stolt forhandler av Volvo, Nissan, Renault, BYD og Maxus, og outletvirksomheten Mobelity. Frydenbø Bil er sammen med Kverneland Bil eier i kjedene Dekkstra og Skala Bilskade. Det arbeider om lag 250 mennesker i Frydenbø Bil AS.

Pressekontakt Frydenbø Group Silje Ulla-Zahl

Silje Ulla-Zahl

Markeds- og kommunikasjonsdirektør

Frydenbø AS

suz@frydenbo.no