Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

MyCar Group - Norges nye bilkonsern

Mycargroup med logo-1
MyCar Group er Norges nye bilkonsern og omfatter Norges eneste bruktbilkjede MyCar, dekkhotelkjeden Dekkstra og skade- og lakk-kjeden Skala. MyCar Group-konsernet har målsetning om en omsetning på omtrent kr 500 mill. og 100 medarbeidere ansatt i løpet av 2021.

Bak MyCar Group står Frydenbø og Kverneland som har kommitert betydelig kapital til etableringen. MyCar Group-konsernet vil få en omsetning på omtrent kr 500 mill i 2021, og har ca. 100 medarbeidere. Ambisjonen er å nå en omsetning på 1 mrd kroner innen 3 år og være kostnadsledende gjennom bruk av teknologi og automatiserte prosesser. Selskapets hovedkontor ligger i Moss.

 

illustrasjon1

MyCar - Norges nye bruktbilkjede
MyCar tar det beste fra tradisjonell bruktbilhandel, strømlinjeformer og effektiviserer ved hjelp av digitale virkemidler. Utsalg i Oslo, Stavanger og Bergen. Nasjonal hub på det sentrale Østlandet.

illustrasjon2

Dekkstra
Dekkstra er Vestlandets ledende aktør på dekk og felger, med lokal forankring og nasjonale ambisjoner. De har anlegg i Bergen, Stavanger, Haugesund og Bryne, og flere lokasjoner er under planlegging.

 

illustrasjon3
Skala
Skala teller nå 8 moderne skade- og lakkverksted fra Sandane i nord til Kristiansand i sør. Våre moderne lakk- og karosseriverksteder er autoriserte skadeverksteder som oppfyller de strengeste krav til miljø og sikkerhet.

Gå til frydenbo-bil.no

Les mer om Frydenbø Bil 

Erik Diesen

Erik Diesen

Adm. dir

MyCar Group

erik.diesen@mycargroup.no
Glenn Wange

Glenn Wange

Direktør marked og kundereise

MyCar group

glenn.wange@mycargroup.no
profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no