Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Ingen arbeidsdag er lik

Nordkapp_N660_TTL_0111-Edit

Karoline Westlie jobber i Frydenbø Boats og har ansvar for logistikk på Nordkapp, Sting og Zodiac. På fritiden er hun glad i å kjøre båt og å være på sjøen. 

Karoline Westlie

Business controller og key account manager i Frydenbø Boats

Karoline Westlie-1

Båt som interesse

På sommeren er jeg glad i å være i båt, og da er jeg mye på sjøen med venner og familie. Familien min har en Nordkapp Avant 705 og den bruker vi ofte. Jeg bor heldigvis nært vannet, med kort vei til sjøen!

I tillegg til jobben som controller og KAM, bidrar jeg i høysesongen med fotografering av båtene, klargjøring og foran kamera. Hver dag i august og september var jeg ute og kjørte båt - det er noe av det beste med jobben! 

Vi var også i Stavanger og spilte inn film om den nye båten Nordkapp Airborne 7 - det ble en veldig fin tur. Da kjørte vi mellom fjordene og fikk se Preikestolen fra vannet, og mye flott natur. Det er alltid kjekt å få være med på slike ting, og å kunne være med kollegaene mine utenfor kontoret også.

 

Ansvarsområder

Jeg jobber som business controller og key account manager, og begynte her i 2018. Mine ansvarsområder omhandler logistikk på Nordkapp, Sting og Zodiac - hovedsakelig Nordkapp og Sting. Jeg har ansvaret for kommunikasjonen med fabrikken i Polen, fakturerer båtene til forhandlere, har monteringsansvar, og passer på at alt flyter bra. I jobben min er jeg involvert i mye!

Jeg har en bachelor i økonomi og administrasjon fra Høyskolen i Østfold. Tidligere har jeg jobbet i DNB som kundevert, og som student jobbet jeg deltid på Circle K.

Vi har fått en ny bestillingsportal, og i 2021 var første gangen vi la alle ordrene online, i stedet for i e-post og på Excel-ark. Jeg har vært involvert i dette prosjektet som vi har jobbet med i et år, og vi er veldig fornøyde med at det nå er i drift. Ved bestilling legger forhandlerne ordrer direkte inn i portalen. På denne måten får vi gitt beskjed når båten er planlagt produsert - noe som skaper en bedre informasjonsflyt. Det gjenstår litt manuelt arbeid i starten, men målet er at alt skal gå automatisk direkte fra fabrikken.

 

Hyggelige kollegaer

Jeg synes det er veldig mange fine folk i Frydenbø, og jeg har mange hyggelige kollegaer. Vi har et godt arbeidsmiljø! I tillegg jobber jeg med noe jeg synes er gøy, og som jeg selv driver med på fritiden. En interesse som jeg deler med mange av mine kollegaer!

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no