Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Porteføljen utvides med BYD og Maxus

Maxus_02
Frydenbø Bil har inngått avtale med RSA om distribusjon av de kinesiske elbilmerkene BYD og Maxus i Vestland og Agder. Gjennom denne distribusjonsavtalen kan vi tilby godt utstyrte og romslige elbiler med moderne batteriteknologi til svært gode priser.

Olav AksnesFrydenbø Bil tilbyr BYD og Maxus fra bilsentrene i Førde, Sogndal og på Sandane. Den nyeste bilbutikken i Mandal blir BYD-forhandler.

– Som forhandler av BYD og Maxus står vi sterkere i fremtidens bilmarked, da vi nå vil tilby meget konkurransedyktige elbiler og elektriske varebiler til våre kunder. Avtalen gir oss en bredere og mer helhetlig produktportefølje. Med fem merker som spenner fra premiumsegmentet helt til varebilsegmentet, kan vi betjene de fleste behov både i privatmarkedet og for næringslivet, uttaler Olav Aksnes, administrerende direktør i Frydenbø Bilsenter AS.

Døsen_SvartHvitt

 

Rune Døsen, daglig leder ved Frydenbø Bilsenter Sogndal, blir merkeansvarlig for BYD og Maxus.

- Vi gleder oss stort til å vise frem bilene til våre lokale kunder. Gjennom denne distribusjonsavtalen kan vi tilby godt utstyrte og romslige elbiler med moderne batteriteknologi til svært gode priser, sier Rune Døsen.

 

Gå til frydenbo-bil.no

Les mer om Frydenbø Bil

4-1-1680x920

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no