Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Frydenbø Industri ekspanderer og etablerer seg i Tromsø

frydenbo_56_V2 - croppet

PRESSEMELDING 21.08.2023

Frydenbø Industri etablerer seg i Tromsø med oppkjøp av elektroselskapet Elektro og Ventilasjon AS. Selskapet endrer samtidig navn til Frydenbø Industri Tromsø, og blir Frydenbø Industris syvende lokasjon i Norge.

Foto: Frydenbø Industri 

Tilgjengelig for flere kunder

Frydenbø Industri har hatt en positiv utvikling med sterk vekst og gode resultater de siste årene. Selskapet har ytterligere vekstambisjoner og med dette oppkjøpet styrkes tilstedeværelsen i Nord-Norge. Fra tidligere har Frydenbø Industri også en avdeling i Nordland, nærmere bestemt Blokken/Sortland, og to lokasjoner i Finnmark, henholdsvis i Øksfjord og Havøysund. 

- Vi merker økende etterspørsel i nord og ser frem til å kunne tilby eksisterende og nye kunder enda bedre tilgjengelighet gjennom etableringen i Tromsø, sier Per Jarle Røyrvik, leder for Frydenbø Industri.

 

Tidligere eiere blir med  

Det nye selskapet vil bli eid 70 % av Frydenbø Industri og 30 % av de tidligere eierne.

- Det var også helt naturlig for oss å be Håkon Brox og Tor Espen Myrvoll, om å bli med på eiersiden i den nye satsningen. Dette gir oss de beste forutsetninger for å lykkes og er en modell som vi har hatt suksess med tidligere, sier Per Jarle Røyrvik.

IMG_3549 - croppet 1.0

Foto: Per Jarle Røyrvik, leder i Frydenbø Industri. Håkon Brox og Tor Espen Myrvoll, eiere i tidligere Elektro og Ventilasjon AS som nå blir Frydenbø Industri Tromsø. 

Sikre viktig kompetanse i regionen

Frydenbø Industri ser store muligheter i det grønne skiftet og med egenutviklede hybride og helelektriske fremdriftssystemer er det viktig å ha bred erfaring innen elektro og automasjon. Med et økende fokus på bærekraft ønsker flere aktører å konvertere konvensjonelle anlegg over til elektriske. Det blir derfor strategisk viktig å sikre seg denne kompetansen i en veldig spennende region.

Oppkjøpet er også et godt supplement til Frydenbøs etablerte lokasjoner i Nordland og Finnmark. Avdelingen i Tromsø sikrer Frydenbø muligheten til å tilby elektrokompetanse til alle avdelingene i nord.

 

For mer informasjon, ta kontakt med:

Per Jarle - fotograf Trude Brun Wilhelmsen-4282-1-1-1

Per Jarle Røyrvik

Konserndirektør

Frydenbø Industri AS

pjr@frydenbo.no