Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Jeg liker å finne de beste løsningene for alle parter

kobu-agency-7okkFhxrxNw-unsplashEva Fonn Alsaker er HR-sjef i Frydenbø Group. Hun forteller om dagens oppgaver og hvordan hun selv har opplevd å få utviklingsmuligheter i konsernet.


Eva Fonn Alsaker

 HR-sjef i Frydenbø Group, kontorsted Damsgård 

Mitt navn er Eva Fonn Alsaker og jeg jobber som HR-sjef i Frydenbø Group. Jeg har en bachelor i økonomi, og har senere videreutdannet meg innen arbeidsrett og HR-ledelse. Karrieren min i Frydenbø startet for omtrent 20 år siden, hvor jeg først begynte med regnskap og lønn. I samband med Frydenbøs vekst, opprettet konsernet i 2016 min nåværende stilling, og etter en intern utlysning ble jeg ansatt som HR-sjef. Jeg er veldig takknemlig for at muligheten til en karrieremessig utvikling bød seg, og at Frydenbø satser på sine ansatte. I dag sitter jeg med ansvar for HR på tvers av konsernets selskaper.

"Jeg er takknemlig for at Frydenbø satser på sine ansatte"

Eva Fonn Alsaker HR-sjef Frydenbø GroupSom HR-sjef i Frydenbø har jeg et ansvar for å støtte lederne i Frydenbø i prosesser som ansettelser, nedbemanning, personalsaker, medarbeiderundersøkelser, tariffspørsmål og lønnsoppgjør. I tillegg har jeg hovedansvaret for at lønnsfunksjonen i konsernet leverer gode tjenester til våre delkonsern. Å være HR-sjef for en så stor organisasjon er både utfordrende og, hektisk, men også svært lærerikt. Jeg liker å stå overfor vanskelige problemstillinger, og prøve å finne de beste løsningene for alle parter.

Å jobbe for en organisasjon som viser et samfunnsansvar er noe jeg verdsetter høyt. At Frydenbø som betydelig aktør kan gå frem som forbilde, både overfor leverandører, kunder og lokalsamfunn, er noe som sitter tett opp mot våre verdier som organisasjon.  

Det beste med å jobbe for Frydenbø er å være en del av et solid konsern, få muligheten til å ta nye utfordringer, og med det kunne vokse innad i samme bedrift. Frydenbø som arbeidsgiver satser på å utvikle sine egne, noe enhver arbeidstaker kan sette pris på. Jeg setter også stor pris på kontakten jeg har med mange ulike mennesker i min stilling. Organisasjonen byr på et godt arbeidsmiljø hvor vi drar nytte av hverandres fagkompetanse, og sammen når ønskede resultater. 

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no