Selskapoversikt
HjemOm Frydenbø Group › Sponsorvirksomhet ›
 

Sponsorvirksomhet

Frydenbøs kjerneverdier, entusiastisk, ærlig og ansvarlig, skal synliggjøres i vårt virke og er grunnlaget for vårt samfunnsengasjement. Frydenbø ønsker derfor å være en aktiv, lojal og langsiktig støttespiller innen idrett, kultur, lokalt næringsliv og veldedige organisasjoner. 

Sponsorvirksomheten skal skape engasjement og involvering av ansatte, kunder og øvrige innbyggere, med det formål å styrke merkevaren Frydenbø. 

Frydenbø er stolt sponsor av:

Siden 2004 har Frydenbø sponset både topp- og breddeidrett: Team Academy, Askøy Seilforening, Dagens Næringsliv Seilcup Bergen, Hundvåkøy Idrettslag, Tertnes Alpin, Fana Alpin, Maria Therese Tviberg, Norges Toppidretts Gymnas. Vi har også vært med å bidra til at Eidsvåg IL i Bergen har fått kunstgressdekke på sin gamle grusbane. I tillegg har vi støttet veldedige organisasjoner/arrangører som TV-aksjonen, Norges Røde Kors, Bellona, Redningsselskapet, SOS-Barnebyer, Amnesty International Norge, Kirkens Bymisjon, Natteravnene, Landsforbundet mot stoffmisbruk, Kirkens Nødhjelp, Norsk Folkehelse, CISV Internasjonal barneleir og ulike lokale idrettslag på både Øst- og Vestlandet. Kulturengasjement: Varg Veum filmene og Bergensbanen 4timer.

Vi er opptatt av å være gode samarbeidspartnere i våre eksisterende sponsoravtaler. Derfor er vi ikke på utkikk etter nye sponsorater nå.

For spørsmål knyttet til vår sponsorvirksomhet, ta kontakt på suz@frydenbo.no