Selskapoversikt
HjemOm Frydenbø Group › Selskapene i gruppen ›
 

Selskapene i gruppen

FRYDENBØ BIL 

Selskapene i Frydenbøgruppen

Frydenbø Bilsenter har 8 avdelinger; tre i Hordaland, tre i Sogn og Fjordane og 2 i Vest Agder. Frydenbø Bilsenter forhandler Volvo i Bergen, Sandane, Sogndal, Førde, Kristiansand og Mandal. Vi forhandler også Nissan i Sogn og Fjordane og Renault i Mandal.

Frydenbø Bilutleie er en del av bilutleiekjeden Sixt, med kontorer på Flesland og Minde, og har i tillegg ut- og innlevering etter avtale i Bergen sentrum og i Åsane.

Frydenbø Bilskade er vårt karosseri- og lakkverksted, som er lokalisert på Minde.  

Bilskadesenteret er blant de største skade- og lakkverkstedene i Sogn & Fjordane.

 

FRYDENBØ MARINE

Selskapene i Frydenbøgruppen

Frydenbø Marine er en betydelig aktør på det skandinaviske båtmarkedet. Fra vårt moderne anlegg på Sætre distribuerer vi våre varemerker til et velutbygget forhandlernett i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Frydenbø Milpro tilbyr båter og motorer til militær og profesjonell bruk. 


FRYDENBØ EIENDOM

Frydenbø Eiendom eier og forvalter 130.000 kvm næringslokaler til utleie i Bergen (Damsgård, Åsane og Minde). Vi tilpasser og utvikler lokaler etter leietakers behov, og søker langsiktige leietakere gjennom å skape et godt samarbeid.

Frydenbø Eiendomsdrift sørger for den daglige drift for alle våre eiendommer i Frydenbø Marina og Frydenborg Eiendom. 

ARTEC er et arkitekt  og ingeniørkontor som arbeider med utvikling av næringseiendommer, byggeledelse, tegning og prosjektering. ARTEC er totalrådgiver innen arkitektur & interiørarkitektur, byggteknikk, arealplanlegging, prosjektadministrasjon og prosjektledelse. Vi har fokus på tid, pris og kvalitet i alle faser.

Dr. Holms Hotel på Geilo har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden begynnelsen av 1900-tallet. Beliggenheten midt i hjertet av det sørlige Norges naturherligheter er da også et utgangspunkt for inspirerende og styrkende opplevelser.

 


FRYDENBØ INDUSTRI

Frydenbø Industri er blant Norges fremste leverandører av produkter og tjenester til maritim og landbasert industri, samt offshorenæringen. Produkter som inngår er bl.a. dieselmotorer, propellanlegg, turboladere og strømaggregater. Konsernet er blant markedslederne på livbåtmotorer verden over, og har lang erfaring innen skipsmegling, inspeksjon- og elektromekaniske tjenester. Les mer om Frydenbø Industri her. Frydenbø Industri har 5 hovedlokasjoner: Bergen, Oslo, Ålesund, Øksfjord og Havøysund. Frydenbø Industri er hovedaksjonær i Frydenbø Industri Havøysund AS, Frydenbø og Industri Øksfjord AS. I tillegg er konsernet medeier i den tyske propellprodusenten SCHOTTEL GmbH.

Frydenbø Industri Øksfjord har et moderne anlegg med egen hall og slipp,  og et markedsgrunnlag som i stor grad er knyttet til bergverksindustrien, kystfiskeflåten og oppdrettsnæringen i regionen. Bedriften har i en årrekke vært forhandler av motorer, deler og service for Frydenbø Sabb Motor AS.

Frydenbø Industri Havøysund er et moderne skipsreparasjonsverksted, som har levert verkstedtjenester til alle typer fartøy og industri siden 1935, og har bred kompetanse innenfor de fleste mekaniske disipliner.