Selskapoversikt
HjemNyheter › Aktuelt ›
 

Lansering hos Nordkapp

En helt ny generasjon RIB, Nordkapp Airborne 7 er den første i Airborne serien som lanseres i 2021.
PRESSEMELDING 12.03.2021
Nordkapp lanserer i dag en helt ny generasjon RIB, Nordkapp Airborne 7. Nordkapp Airborne 7 er den første båten i en helt ny serie båter fra Nordkapp, og modellen Airborne 7 er en av flere søstermodeller som vil bli lansert fremover. Dette er et helt nytt initiativ fra Nordkapp, som satser hardt inn i RIB-segmentet med flere av de praktiske og smarte løsningene vi allerede kjenner fra andre Nordkapp-modeller.
«Vi har stor tro på at vi kan tilføre RIB-markedet helt nye tanker og ideer, og derfor har vi utvikler Nordkapp-serien Airborne. Airborne har høyt komfortnivå og er godt utstyrt. Her har vi tatt med oss alt vi har lært fra mange tiår med båtproduksjon. Nordkapp Airborne 7 blir første båt ut i en bred portefølje av RIB-modeller fra Nordkapp i tiden fremover», sier Hans Petter Slang, daglig leder i Frydenbø Boats.
I tillegg til et allerede høyt standard utstyrsnivå er båten også forberedt for både kjøleskuff og baugpropell. I konsollen er det plass til stor kartplotter og du kan velge å ta med ferskvannstank med trykkvann og dusj på badeplattformen eller sprayhood og kjørekalesje.
«Dette gjør at Nordkapp Airborne 7 er spesielt godt egnet for en typisk nordisk sommer, samtidig som dette er en spennende praktisk RIB. Her vil du kunne bruke båten i all slags vær og utnytte båtsesongen til det fulle», avslutter Slang.
For mer informasjon om Nordkapp Airborne 7, se www.nordkapp-boats.com