Selskapoversikt
HjemNyheter › Aktuelt ›
 

Forlenger samarbeidsavtalen og introduserer FRYDENBØ CUP

Frydenbø utvider samarbeidet med Norges Skiforbund Alpint Ragnhild Mowinckel
Norges Skiforbund Alpint og Frydenbø forlenger samarbeidsavtalen frem til OL 2022.

Norges Skiforbund og Frydenbø har hatt et godt samarbeid de siste seks årene, og alt ligger til rette for tre nye år. Fokus i samarbeidet historisk har vært å gi kvinnene samme muligheter som mennene. Samarbeidsavtalen blir ytterligere utvidet frem til 2022 ettersom Frydenbø går inn som hovedsponsor av offisiell Norgescup (FIS) – «Frydenbø Cup».

- Frydenbø er langsiktig i alt vi foretar oss, og det reflekteres også der vi er inne som samarbeidspartnere, for faktisk å kunne bidra til en forskjell i miljøene. Modellen med spons av bredde og topp gjør vi både innen fotball og alpint. Vi har de siste seks årene vært en relativt anonym partner for Norges Skiforbund Alpin og forlenger nå avtalen med nye 3 år, for å bidra til fortsatt styrking av alpinmiljøet i Norge, og for å være med å bidra til å få frem nye talenter. Det blir fra kommende sesong spennende med nyheten «Frydenbø Cup», som vi håper kan være med å øke bredden ytterligere i vår satsning, forteller eier i Frydenbø, Knut Herman Gjøvaag.

Markedssjef i alpint, Christopher Frankum, gleder seg over tre nye år med Frydendbø. 
- For Frydenbø har det handlet om å løfte jentene og være en del av en historie. Sammen med Strømberg Gruppen har våre venner i Frydenbø i Bergen vært med på å skape en historie og en reise som har vært unik, og nå gleder vi oss over at avtalen blir utvidet, sier han.

Foto: Ragnhild Mowinckel (NTB scanpix)