Selskapoversikt
HjemNyheter › Aktuelt ›
 

Salg av eiendom i Bergen Vest

Eiendommen ligger sentralt ved innfartsåren fra Bergen Vest i et etablert næringsområde og med god eksponering mot hovedvei. Avstand til hovedveinettet mot Bergen sentrum og øvrige bydeler i Bergen og mot Sotra/Askøy er ca 1,5 km.

Beliggenhet

Eiendommen ligger sentralt ved innfartsåren fra Bergen Vest i et etablert næringsområde og med god eksponering mot hovedvei. Avstand til hovedveinettet mot Bergen sentrum og øvrige bydeler i Bergen og mot Sotra/Askøy er ca 1,5 km. Klikk her for mer informasjon og salgsoppgave.

Diverse

Eiendommen består av to bnr, gnr 143, bnr 999 og 1016, henholdsvis 3102 kvm og 1938 kvm, og hvor sistnevnte bnr er ubebygd.
Eiendommen er fullt utleid til Frydenbø Bilsenter AS og årlige leieinntekter utgjør NOK 1.822.948,-.

Bygget, totalt 853 kvm er oppført (2006) på bnr 999 og består av verkstedsdel og en butikkdel samt noe tilstøtende rom som lagerom spiserom mm.
Verkstedet har god takhøyde og er fullt innredet som bilverksted med bl.a. løftebukker, porter og oljeutskiller. Det er i tillegg et mindre rom/vaskelager for klargjøring av biler.

Eiendommen har flere porter som gjør logistikken og tilgjengeligheten enkel. Store vindusflater i butikkdelen gir god eksponering mot vei.

Meget god parkerinsdekning på egen tomt.

Utviklingspotensial i hht regulering hvor BYA er oppgitt til maks 40% .

Les mer om nabolaget