Selskapoversikt
Hjem › Nyheter ›
 

Frydenbø Bil blir forhandler av elbilmerkene BYD og Maxus

BYD Tang
Frydenbø Bil har inngått avtale med RSA om distribusjon av de kinesiske elbilmerkene BYD og Maxus i Vestland og Agder.

PRESSEMELDING 20.10.2020

Frydenbø Bil vil tilby BYD og Maxus fra bilsentrene i Førde, Sogndal og på Sandane. Den nyeste bilbutikken i Mandal blir BYD-forhandler.

– Som forhandler av BYD og Maxus står vi sterkere i fremtidens bilmarked, da vi nå vil tilby meget konkurransedyktige elbiler og elektriske varebiler til våre kunder. Avtalen gir oss en bredere og mer
helhetlig produktportefølje. Med fem merker som spenner fra premiumsegmentet helt til varebilsegmentet, kan vi betjene de fleste behov både i privatmarkedet og for næringslivet, uttaler Olav Aksnes, administrerende direktør i Frydenbø Bilsenter AS.

Rune Døsen, daglig leder ved Frydenbø Bilsenter Sogndal, blir merkeansvarlig for BYD og Maxus.

— Vi gleder oss stort til å vise frem bilene til våre lokale kunder. Gjennom denne distribusjonsavtalen kan vi tilby godt utstyrte og romslige elbiler med moderne batteriteknologi til svært gode priser, sier Rune Døsen.

Frydenbø Bilsenter starter salget av BYD og Maxus torsdag 22.10.2020.


Frydenbø Bil

Frydenbø Bil er en del av Frydenbø Group, med hovedkontor i Bergen. Frydenbø Bil har 250 engasjerte medarbeidere og omsatte for vel 2,2 mia kr i 2019. Konsernet distribuerte vel 5000 biler samme år. Frydenbø Bil er forhandler for Volvo, Nissan, Renault, BYD og Maxus, og har bilsentre i Åsane, Minde og Kjøkkelvik i Bergen, samt Kristiansand, Mandal, Førde, Sogndal, og på Sandane.