Selskapoversikt
Hjem › Nyheter ›
 

Åpning av Frydenbø Mandal

Knut Herman Gjøvaag (eier og daglig leder, Frydenbø), Bente Gjøvaag Nordanger (eier, Frydenbø), Lars Bore (daglig leder, Frydenbø Mandal)

Stor åpningsfest i nye flotte lokaler på Saltverket. 

Samarbeidspartnere og lokalbefolkning ble invitert for å markere begivenheten. Dagen var fylt med gode tilbud, mat og aktiviteter for barna. Eiere, Bente Gjøvaag Nordanger (i midten) og Knut Herman Gjøvaag (til venstre), var tilstede for å gratulere daglig leder, Lars Bore, med nyåpningen - som ble lagt til Frydenbøs 103 års dag.

Gode muligheter

Daglig leder Lars Bore (til høyre) er optimistisk.

– Jeg har også stor tro på prosjektet vi holder på med her. Mandal-området er et spennende marked med sunn konkurranse og alt ligger til rette for at vi skal kunne vokse og gjøre det godt her. Det er fantastisk å være en del av Frydenbø, som har tro på det vi driver med her og gir oss muligheten til å virkelig satse her i Mandal, sier Bore fornøyd.

– Det fineste bygget i Mandal

I den nye butikken er det lyst og luftig, med adskilte områder for Volvo og Renault. Verkstedet har glassvegg inn mot butikken og er preget av toppmoderne utstyr og rikelig med plass. Det nye dekkhotellet har kapasitet til å oppbevare tusen sett med hjul.

– Jeg liker å si at vi har det fineste bygget i Mandal og jeg har stor tro på at dette blir en fantastisk totalopplevelse for kundene våre. De får gå inn i et flott bygg, se på flotte biler og snakke med flotte mennesker. Jeg har allerede fått mange tilbakemeldinger fra lokal-
befolkningen på at de gleder seg til å komme innom, smiler Bore.

Høye ambisjoner

Det er mye arbeid som følger med når man skal flytte et bilsenter, men nå har brikkene endelig kommet på plass. 

– Vi sikter høyt, det skal vi ikke legge skjul på. Det nye bygget har allerede gitt oss et skikkelig løft og dette skal vi kanalisere og ta med oss videre. Vi er et godt team her som er opptatt av å jobbe sammen for å nå målene våre. Nå gleder vi oss bare til fortsettelsen, avslutter en entusiastisk daglig leder.

 Frydenbø Mandal