Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Opplevelsessenteret på Tårnplass

_J5A7450

17. desember 2020 åpnet Polestar sitt nye space på Tårnplass i Bergen sentrum. Vel ett år har gått, og Polestar kan i dag vise til god utvikling i kundetilstrømning, markedsandel og dyktige medarbeidere!  

Fra Pop-Up til Showroom

Kjetil Langsæther var første leder for Frydenbø High Performance Electric Cars, som er selskapet Polestar virksomheten ligger i. I starten hadde vi en pop-up ved Grieghallen, men virksomheten tok virkelig fart først etter innflytting i nyrenoverte Polestar Space i Fortunen 7 - et opplevelsessenter for bilinteresserte ved Tårnplass i Bergen sentrum. Det er nå litt over ett år siden åpningen og i oktober 2021 tok Bawan Yaseen Omar over stafettpinnen, mens Langsæther gikk over i annen rolle i Frydenbø. 

 

Bawan Yaseen Omar

Har vært med siden Polestars første dag i Norge

Bawan har vært med i Polestar-systemet siden august 2019, da Polestar første gang ble etablert i Norge. Han har jobbet som produktspesialist, og er godt kjent med de råkule elektriske bilene. 

- Reisen jeg har vært med på fra Polestar åpnet sitt første Space og den utrolige ekspanderingen vi har hatt på kort tid, har ikke vært noe annet enn magisk. Hverdagen i Polestar er spennende og fartsfylt - med stadig progresjon og interesse fra omverden, sier Bawan Yaseen Omar, Space Manager i Frydenbø High Performance Electric Cars. 

 

Opplevelsessenter - ikke salgskontor

Filosofien bak Polestars Showroom er at kundene skal få hjelp fra produktspesialister fremfor selgere, for å unngå press på kunden i kjøpsprosessen. De ansatte jobber ikke på provisjon, og oppleves rådgivende ved salg av biler. Polestar Space skal være et samlingspunkt for de som er interessert i design, innovasjon og bærekraft - og en plass hvor kundene skal få titte på bilene i rolige omgivelser, med mulighet for prøvekjøring.  

 

Best i verden på å konvertere kundene fra prøvekjøring til kjøp

I Juni 2021 fikk Polestar en særdeles hyggelig tilbakemelding. De tok storeslem og ble lagt merke til; Bergen ble beste Polestar Space i verden når det gjaldt konverteringsrate til kjøp - hvor mange som kjøper bil sett opp mot antall prøvekjøringer.

- Konkurransen er stor både i Norge og internasjonalt, som gjør det ekstra stas å motta denne utmerkelsen. Dette har krevd strukturert arbeid og stå-på-vilje hos hver eneste spesialist i teamet. Vi jobber hardt videre for å oppnå enda bedre resultater i 2022, smiler Bawan Yaseen Omar, Space Manager i Frydenbø High Performance Electric Cars. 

 

Samarbeid med Mycar

- Vi har et fantastisk samarbeid mellom MyCar og Polestar på Vestlandet, og takket være dette ender vi opp med mange fornøyde kunder. Vi får også positive tilbakemeldinger på hvordan vi opererer med innbytte gjennom MyCar, Frydenbø og Kvernelands bruktbilkonsern, sier Omar.

Frydenbø har agentavtale for Polestar, og er er medeier av MyCar Group sammen med Kverneland.

 

Vellykket bilmesse på Sotra 

I november 2021 deltok Polestar for første gang på Bilmessen på Sotra, som er Norges største bilmesse. Rett før bilmessen fikk Polestar tre nye produktspesialister med på laget, og det viste seg å lønne seg i form av mye besøk på stand og flere biler solgt.

polestar bilde fra WP

Hele polestargjengen fra WP

 

Etablert av Volvo Cars og Geely Holding
Polestar er et uavhengig elektrisk bilmerke etablert av Volvo Cars og Geely Holding. De har spesifikke teknologiske og tekniske synergier med Volvo Cars og drar nytte av betydelige stordriftsfordeler som et resultat. Dette gjør at jobben for et vellykket design, utvikling og produksjonen blir enklere. De har også gjort produksjon og prosesser helt transparente for å kunne holdes til sine grunnverdier.

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no