Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Nytt Frydenbø Bilsenter i Sogndal

Nytt bilsenter sogndal 1Lørdag 2. oktober var det offisiell åpning av det nye bygget i Handelsparken i Sogndal - og Frydenbø Bilsenter fikk endelig flytte inn i sine splitter nye lokaler!

Moderne lokaler og fasiliteter

Helt siden 2009 har Frydenbø Bilsenter Sogndal holdt til på Granden. Gjennom 12 år har de sakte men sikkert vokst ut av de gamle lokalene. 

- Det blir kjempekjekt med nye moderne lokaler hvor vi har bedre plass og fasiliteter, samt stor kundeparkering som vi hadde utfordringer med tidligere, sier Rune Døsen, daglig leder Frydenbø Bilsenter Sogndal. 

salgshall sogndal

Hurtiglading og mer plass

I det nye bygget skal det monteres hurtiglading, og flere ladepunkter rundt bygget - både utendørs og innendørs. Inne har de fått større plass, og de nye løsningene er bedre for både selgere og bilmekanikere. I tidligere lokaler på Granden måtte bilmekanikerne tidvis arbeide ute i all slags vær dersom det ble nødvendig - nå har de kapasitet til 8 biler om gangen på verkstedet!

 

Synlig lokasjon

Det nye byggets lokasjon gjør også at bilsenteret blir mer synlig i Sogndal, og en kan se det tydelig fra Loftesnesbrua og store deler av bygden. Med Felleskjøpet og Møbelringen som naboer, satser de også på å generere mer trafikk enn på Granden.

- Når folk har vært innom Felleskjøpet eller Møbelringen, vil det bli enklere for kundene å ta en tur innom oss også, sier Norberg, salgskonsulent Frydenbø Bilsenter Sogndal. 

MicrosoftTeams-image (1)

- Vi har også fått mye skryt for bygget. På kvelden er belysningen godt synlig fra store deler av Sogndal sentrum og ikke minst fra Fjærlandsvegen hvor all trafikk fra Sunnfjord og Nordfjord kjører forbi. Det lyser godt opp langs veien, og det er ikke tvil om at du kjører forbi et bilanlegg med Nissan og Volvo, smiler Døsen.   

 

Vellykket åpningsfest

Åpningsdagen ble feiret med rød løper, kaffe og kake og besøk fra nært og fjernt. Sogndal Fotball stilte med triksekonkurranser og premier, og bilsenteret arrangerte en radiobil-konkurranse. Se video fra åpningen under!

HubSpot Video

Video produsert av Frydenbø Bilsenter.

- Åpningsdagen var utrolig kjekk, med mye besøk. Vi hadde fullt hus fra ti på ti til halv tre på ettermiddagen. Blant besøket var også Sogndalspillerne Tord Johnsen Salte og Martin Ove Roseth, som arrangerte triksekonkurranser, og vi arrangerte konkurranse for barna med radiostyrte Volvo XC90. 

snorklipping åpningsdag

Bilde: Eier og konsernsjef Knut Herman Gjøvaag klipper snoren på åpningsdagen.

Nytt dekkhotell og vaskehall

Blant nye fasiliteter kommer også egen vaskehall og vaskemaskin til dekk ved det nye dekkhotellet. 

- Dekkhotellet blir fantastisk når det kommer i gang. På Granden har vi tidligere lagret dekkene i konteinere - men nå blir det et bedre system på dette, sier Norberg. 

- Vi skal hvert fall ikke bruke tid på å lete etter dekk i tiden fremover! Avslutter Rune Døsen.

Frydenbø Bilsenter Sogndal

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no