Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Frydenbø er en merkevare som jeg er veldig stolt av å representere

Kilen bygg

Hanne Pedersen jobber som markedskoordinator og kontraktskontroller for Frydenbø Eiendom.


Hanne Pedersen 

Kontraktskontroller og markedskoordinator i Frydenbø Eiendom 

Jeg har utdanning innen organisasjons-, personal- og prosjektledelse fra BI og NHH, og jobber som markedskoordinator og kontraktskontroller for Frydenbø Eiendom som holder til på hovedkontoret på Damsgård. 

Arbeidsdagene er varierte -  jeg har ofte kontakt med leietakere for å følge opp kontraktbaserte anliggende. Et prosjekt som har vært utrolig spennende å jobbe med er Kilen-prosjektet. Kilen er et nybygg med det nyeste av eiendomsteknologiløsninger, BREEAM- sertifisering og en rekke andre bærekraftige tjenester for kundene våre. Dette har vært et skikkelig samarbeidsprosjekt og det er veldig kjekt at Kilen nå er åpnet. Frydenbø Eiendom flyttet selv inn i februar 2022.  

Bilde Hanne, fargerDet beste med å jobbe hos Frydenbø er først og fremst det faglige miljøet. Et trygt og lærerikt arbeidsmiljø er viktig for meg. Jeg jobber daglig teambasert med mennesker som har høy kompetanse innenfor eiendomsfaget, noe som motiverer og stimulerer til utvikling. 

Frydenbø er en merkevare som jeg er veldig stolt av å kunne representere.  Å være ansatt her betyr at man jobber hos en aktør som gjør sitt beste for å gi tilbake til samfunnet og skape arbeidsplasser både lokalt og internasjonalt. 

"Å være ansatt her, betyr at man jobber hos en aktør som gjør sitt beste for å gi tilbake til samfunnet"

Det å ha en bærekraftig forretningsmodell, og tørre å ta de nødvendige stegene for å møte fremtidens behov er utrolig viktig. Eiendomsdivisjonen har i dag stort fokus på nettopp dette, og var blant annet en av stifterne til Proptech Innovation i 2018 som er et klyngesamarbeid for teknologisk innovasjon innen eiendomsbransjen. 

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no