Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Frydenbø Bil inngår samarbeid med NIO

es8-hero-roof-desktop-bg

PRESSEMELDING 1. oktober 2021

Frydenbø Bil har inngått samarbeidsavtale med NIO Norway AS om å bli autorisert servicepartner i Bergen og Agder.

Premium servicetjenester

NIO er godt i gang med å bygge opp et fullverdig norsk økosystem som inkluderer ladeinfrastruktur, batteribytte, premium servicetjenester, digitale opplevelser, livsstiltilbud og et brukersamfunn med utgangspunkt i elbilene.

– Nok et spennende samarbeid for Frydenbø Bil! Vi blir preferert som partner blant annet grunnet den høye kundetilfredsheten vi har i de etablerte markedene våre, så takk til flinke medarbeidere som yter service i verdensklasse hver dag! Vi skal forvalte tilliten vi har fått svært godt, sier Arne Kjetil Møkster, konserndirektør i Frydenbø Bil.

Arne Kjetil Frydenbø

Omfattende tjenestetilbud gjennom nye servicepartnere

Servicesentrene vil tilby NIOs brukere et omfattende tjenestetilbud. Det inkluderer mobil service som reiser til brukerne for å utføre visse reparasjoner og vedlikehold, samt pick-up tjeneste hvor kjøretøyet hentes og deretter returneres til brukeren. I tillegg kommer avtalebestilling gjennom NIO app med kort ventetid for avtaler, vedlikehold og reparasjoner. Karosseri- og lakktjenester, dekkhotell og lånebiler er også del av totaltilbudet.

Frydenbø Bil blir NIOs autoriserte servicepartner i Bergen og Kristiansand, mens Kverneland Bil får ansvaret i Stavanger og Nardo Bil i Trondheim. NIO har et eget service- og leveransesenter på Ensjø i Oslo.

NIO har som mål å være best på brukeropplevelser og service i Norge. Derfor har vi inngått samarbeidsavtaler med tre selskaper som er velkjent i sine regioner for høy brukertilfredshet. Jeg har samarbeidet med alle aktørene tidligere og vet godt hva de står for av verdier, holdninger og kvalitet, sier Marius Hayler, leder for NIO i Norge.

Marius_Hayler-NIO-Norge-2021-opt

NIO ES8 lansering

Den store elektriske SUVen NIO ES8 ble lansert i Norge i går, og den første Power Swap-stasjonen, hvor bilens batteri kan byttes i løpet av tre minutter, åpner senere i oktober.

– Vi er imponert over NIO ES8, både med tanke på kvalitetsfølelse, størrelse, kjøreegenskaper og rekkevidde. Vi vet at dette er en bil som vil treffe godt hos nordmenn, og vi gleder oss til å representere merkevaren i Agder samt Bergen og omegn, sier Arne Kjetil Møkster, konserndirektør i Frydenbø Bil.

Ler mer om hvordan norske medier har tatt i mot nykommeren NIO her.

 

Frydenbø Bil, er Norges største Volvo-forhandlerkjede. Foruten Volvo, forhandler Frydenbø Bilsenter merkene Nissan, Renault, Dacia, BYD og Maxus fordelt på 8 lokasjoner fra Sandane i nord til Mandal i sør. Frydenbø er også Polestar partner, samt deleier av MyCar Group. Frydenbø Bilsenter omsatte for vel 2,3 mrd kr. i 2020 og distribuerte i overkant av 5000 biler. Frydenbø bilsenter er industriell i sin distribusjonsvirksomhet og skal være den prefererte partner for bildistribusjon blant importørene. Frydenbø Bil er den største organisasjonen i Frydenbø Group, et familieeid konsern med fem forretningsenheter; INDUSTRI, BIL, EIENDOM, MARINE og NXT. Konsernet har totalt 550 medarbeidere og omsatte i 2020 for kr 3,2 mrd. Strategiske fokusområder: kundereise, team, lønnsomhet og bærekraft. Visjon: «Vi skal skape verdier gjennom kvalitet og service i verdensklasse».

 

For spørsmål knyttet til pressemeldingen:

Silje Ulla-Zahl

Markeds- og kommunikasjonsdirektør

Frydenbø Group

suz@frydenbo.no

Arne Kjetil Møkster

Konserndirektør

Frydenbø Bil

akm@frydenbo.no

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no