Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Frydenbø inngår avtale med Mercury Marine!

Frydenbø Marine Nordkapp Mercury

PRESSEMELDING 19.06.20: Frydenbø, produsent og distributør av blant annet båtmerkene «Nordkapp» og «Sting», meddelte i dag at de har signert en spennende avtale med Mercury Marine, en avdeling i Brunswick Corporation. Det vil si at Nordkapp og Sting vil selges med Mercury som preferert utenbordsmotor på hekken i fremtiden.

Etter kjøpet av Nordkapp Boats i fjor, har Frydenbø vært åpne om en offensiv vekststrategi i marine konsernet. Denne avtalen vil bli et viktig virkemiddel i videre satsning.

– Mercury står for kvalitet, ytelse og pålitelighet – en perfekt match med Nordkapp og Sting. De vil kunne bidra til at vi når høye ambisjoner om vekst i etablerte markeder, forteller en begeistret konserndirektør i Frydenbøs marinedivisjon, Hans Petter Slang.

Hans Petter Slang– Etter at BRP uten forvarsel la ned produksjonen av Evinrude for tre uker siden, stod vi i posisjon til å vurdere ny motorpartner. De siste ukene har vært preget av ulike forhandlinger med attraktive alternativer i prosessen. Vi ønsket å finne en profesjonell samarbeidspartner med produkter som passer båtmerkene våre best. Det at vi nå kan lansere Mercury som ny motor på hekken, er fantastisk og noe vi vet kundene våre vil sette pris på. Mercurymotorene er rett og slett et knallbra produkt, utfyller Slang.

– Nordkapp og Sting er to av de mest interessante båtmerkene på markedet og det var helt naturlig for oss å innlede dialog med Frydenbø om disse. Når vi nå har landet en god avtale for begge parter, gleder vi oss veldig til å ta fatt på et spennende samarbeid med en lys fremtid, sier Marty Bass, President for Mercury Marine EMEA.

Om selskapene:

Frydenbø har lang erfaring med salg av båter, motorer og marine produkter. Konsernets marinedivisjon produserer og selger Nordkapp og Sting-båtene, som produseres ved egen fabrikk i Polen, samt distribuerer Zodiac (Norge og Sverige), Iron (Norge) og Beneteau (Sverige). Frydenbøs marinedivisjon er en del av Frydenbø Group, et familieeid konsern som består av 5 delkonsern: Marine, Bil, Eiendom, Industri og NXT (investering/innovasjon). Frydenbø Group har 550 medarbeidere og omsatte i 2019 for 3 mrd. kr.

Mercury + FrydenbøBrunswick Corporation, med hovedkvarter i Mettawa, Illinios, USA, er Brunswick Corporation en ledende produsent av merkevarer som inkluderer; Mercury Marine utenbords-motorer; Mercury MerCruiser akter- og innbords-motorer; Mercury-deler og tilbehør, inkludert propeller og SmartCraft-elektronikk; Power Products Integrated Solutions; MotorGuide trolling-motorer; Attwood, Garelick og Whale marine-deler; Land ’N’ Sea, BLA, Payne’s Marine, Kellogg Marine, og Lankhorst Taselaar distribusjon av marine-produkter; Mercury og Quicksilver-deler og olje, Bayliner, Boston Whaler, Crestliner, Cypress Cay, Harris, Heyday, Lowe, Lund, Princecraft, Quicksilver, Rayglass, Sea Ray, Thunder Jet og Uttern; Boating Services Network, Freedom Boat Club og NAUTIC-ON.

For mer informasjon, se www.brunswick.com

Les mer om Frydenbø Marine

Gå til frydenbø-marine.no

Hans Petter Slang

Hans Petter Slang

Konserndirektør

Frydenbø Marine

hps@frydenbo.no
Silje Ulla-Zahl-1

Silje Ulla-Zahl

Markeds- og kommunikasjonsdirektør

Frydenbø Group

suz@frydenbo.no
profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no