Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Entusiasme gjennom 106 år - gratulerer med dagen!

Ballong med Frydenfest-dekor fra Frydenbøs fest for ansatte i 2022

I dag fyller Frydenbø 106 år! Det hele startet med stiftelsen av Frydenbø Slip og Mek. Værksted AS 17. oktober 1916.  Den gang med satsing på reparasjon av fiskebåter - i dag er Frydenbø Group et profesjonelt investeringskonsern med fem virksomhetsområder: Frydenbø Bil, Frydenbø Eiendom, Frydenbø Industri, Frydenbø Marine og Frydenbø NXT. 

Siden 1916 har familien Gjøvaag ledet konsernet gjennom oppgangstider med fantastisk vekst og utvikling, og gjennom nedgangstider med mindre aktivitet. Alltid med mål om å levere service og kvalitet i verdensklasse! Resultatet i dag er et solid konsern med mange bein å stå på, og dyktige medarbeidere som møter kunder og samarbeidspartnere på verdiløftet hver eneste dag!

I år tok vi bursdagsfeiringen på forskudd! Etter to år med pandemi og restriksjoner var det endelig på tide å se hverandre igjen. Konsernsjefen ønsket å samle menneskene som til sammen utgjør Frydenbø - og arrangere en fest for å feire den fantastiske innsatsen gjennom to tøffe år. 

Vi samlet hele #TeamFrydenbø til en dag med kjekke teambyggende aktiviteter og avsluttet med en storslagen fest på Hotel Norge, 11. juni 2022. Takk til alle som bidro til en fantastisk Frydenfest❤️ 

Film: Filip Agnihotri

Inngangsbilletten til festen var et pent brukt klesplagg noen andre kan få bedre nytte av. Alle klesplaggene fra deltagerne ble donert til Ukrainahjelpen i Bergen👗👚👖🩳🧣❤ 

Takk til Bergen Kommune for lån av nabolagets flotte fotballbane, Gyldenpris Kunstgress⚽

 

 

Film: Rory Sagstad

 

 

Les også: Gratulerer med dagen! 

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no