Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

En fornøyd kunde er en god kunde!

20170811_160454

Bli bedre kjent med Christoffer Lovin Bergfald. Han er mekaniker, og jobber ved Frydenbø Industri i Øksfjord - en av våre nordligste lokasjoner.

Christoffer Lovin Bergfald

Mekaniker i Frydenbø Industri, lokasjon Øksfjord. 

Bakgrunn 

Bilde Christoffer Lovin Bergfald-1

Jeg er fra Øksfjord og har gått to år på linjen akvakultur på videregående, med lærlingtid på to år. Tidligere har jeg jobbet med litt forskjellig, blant annet på et lokalt bilverksted. 

Liker en utfordring 

Jeg begynte i Frydenbø for omtrent tre år siden, og jobber som mekaniker. En vanlig arbeidsdag kan være ganske variert, men det går stort sett i arbeid med motor, retting av bulker og utskifting av deler på båter og skip som legger til kai her i Øksfjord. Ellers hjelper jeg til på det meste. Det er variert arbeid, og jeg liker en utfordring! 

 
Et spennende oppdrag
Vi hadde et oppdrag i Hammerfest, hvor motoren skulle byttes på en båt. Arbeidet måtte utføres på verkstedet i Øksfjord. Vi måtte slepe båten sjøveien fra Hammerfest til Øksfjord, samtidig som mannskapet fraktet motoren bilveien. Når vi endelig fikk den inn på verkstedet, kunne vi fortsette monteringen og fullføre arbeidet. Vi er alltid løsningsorienterte for kunden, og til slutt gikk også dette oppdraget knirkefritt. Kunden var fornøyd med servicen! 
 
Vikarierende motorformann
Jeg stepper inn der det er behov, og for en stund siden ble en kollega syk og jeg fikk prøvd meg i stillingen som motorformann. Da fikk jeg skrive ukesrapporter, styre prosjekter og lede arbeidsprosesser - det var veldig artig! 
 
Glad i å være i naturen 
Når jeg har fri eller tid til overs, liker jeg å komme meg ut for å kjøre snøscooter. På høsten går jeg gjerne på jakt, og på sommerstid liker jeg godt å fiske - vi har en flott natur her i nord!
 

Godt arbeidsmiljø 
Min filosofi er at en fornøyd kunde er en god kunde, og vi jobber kontinuerlig for å levere som best vi kan! Vi er ærlige og oppriktige på en jordnær måte, og har et godt arbeidsmiljø her i Øksfjord - det er viktig når vi skal prestere som team!

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no