Artikler

Les mer om våre ansatte, forretningsområder, samarbeidspartnere og bedriftsnyheter.
Pil Se alle artikler

Ønsker seg magisk stemning på Frydenbø-tribunen!

fotograf Trude Brun Wilhelmsen-4027_pp
Samme dag som Brann møter Stabæk i et skjebnesvangert oppgjør, fyller Frydenbø hele 105 år. I den anledning ønsker konsernsjefen seg magisk stemning på Stadion - og deler derfor ut 1000 gratis billetter til Brann-supporterne. Heia Brann❤

Hovedbilde: Knut Herman Gjøvaag, konsernsjef og eier i Frydenbø Group. Fotograf: Trude Brun Wilhelmsen

Gir bort 1000 billetter!

Frydenbø Group har kjøpt 1000 billetter til sin egen tribune på Brann Stadion, stiftelsesdagen 17. oktober. 

– Vi tenkte på hvordan vi skulle markere bursdagen vår, og hva er vel bedre enn fullt trøkk på Stadion. Derfor har vi kjøpt 1000 billetter på Frydenbø-tribunen, som vi vil gi ut til supportere som vil være med å skape stemning på tribunen, sier Knut Herman Gjøvaag, konsernsjef og tredje generasjons eier i Frydenbø. 

Digitalsport Bjørn Erik Nesse

Fotograf: Digitalsport, Bjørn Erik Nesse

Frydenbø er en av Branns fire tribunepartnere, og på Frydenbø-tribunen samles de syngende supporterne. Det er også her Store Stå holder til.

– At Frydenbø vil feire sin bursdag med å hjelpe oss å fylle Stadion i helgen, er vi utrolig takknemlig for. Vi har mange fantastiske partnere, og Frydenbø har vært med oss i mange år, sier kommersiell leder i Brann, Therese Andvik Rygg.

– Dette er fantastisk initiativ fra en av våre store og langsiktige partnere. Stemningen og støtten fra publikum var avgjørende for at vi slo Kristiansund i forrige hjemmekamp. Engasjementet fra tribunen blir viktig i kampen om tre poeng på søndag, sier Brann-trener Eirik Horneland.

 

Alle må gå på Brann-kamp!

TIFO-gruppen til Bataljonen har jobbet knallhardt i det siste. De har laget bannere med budskapet "Alle må gå på Brann-kamp" som oppfordrer bergenserne til å komme seg på stadion til søndagens viktige kamp i bunnstriden mot Stabæk. 

- Når konsernsjefen sa at alt han ønsket seg var god stemning på Stadion - fant vi raskt ut at vi kunne bidra i den fantastiske aksjonen supporterne har for å mobilisere til å få folk på kamp. Så vår egen bursdagsgave ble 1000 billetter til Brann-supportere på Frydenbø-tribunen til kampen mot Stabæk på stiftelsesdagen 17. oktober, forteller marked- og kommunikasjonsdirektør i Frydenbø Group, Silje Ulla-Zahl. 

Brann rapporterer at de har solgt 9000 billetter til kampen mot Stabæk på søndag. Sist gang det var solgt like mange billetter til en hjemmekamp var siste serierunde i 2019 - da løste over 14.000 billett til oppgjøret mot Viking. 

- Den mobiliseringen supporterne gjør, er bare helt fantastisk. Det er et enormt engasjement, og det ser vi på billettsalget vårt, sier leder for marked, kommunikasjon og bærekraft i Brann, Therese Rygg. 

Gratisbillettene blir lagt ut torsdag klokken 12:00, og finnes der man normalt sett kjøper billetter på nett til Brannkampene. Velg billettypen som heter "Frydenbø105år"🎫

Skaff deg gratis billetter her!

profil

Ola Nordmann

Tittel

Frydenbø AS

eksempel@epost.no