Selskapoversikt
HjemOm Frydenbø Group › Selskapene i gruppen ›
 

Selskapene i gruppen

FRYDENBØ BIL & MARINE

Selskapene i FrydenbøgruppenFrydenbø Bilsenter er autorisert forhandler av Volvo i Bergen, Førde og Kristiansand, og for Volvo, Suzuki og Isuzu på Sandane og i Sogndal. Frydenbø Bilsenter er også merkeverksted for Volvo, i tillegg til Suzuki og Isuzu på Sandane og i Sogndal, samt for Renault i Førde. Våre komplette bilsentre finner du på Minde, i Åsane, i Bergen Vest, på Sandane, i Sogndal, i Førde og Kristiansand.

Frydenbø Bilutleie er en del av bilutleiekjeden Sixt, med kontorer på Flesland og Minde, og har i tillegg ut- og innlevering etter avtale i Bergen sentrum og i Åsane.

Frydenbø Bilskade er vårt karosseri- og lakkverksted, som er lokalisert på Minde.  

Frydenbø Opus AS er forhandler av Opel, Suzuki og Isuzu i Førde.

Bilskadesenteret er blant de største skade- og lakkverkstedene i Sogn & Fjordane, hvor Frydenbø Bil & Marine eier 49 % av aksjene.

Selskapene i Frydenbøgruppen

Maritim Båtutstyr - båtfolkets varehus. På Frydenbø Marina i Damsgårdsveien 143 samt i Dolviken, Ytrebygdsvegen 37, finner du Maritim Båtutstyr - Bergens største og mest velutstyrte båtutstyrsforretning med over 5000 lagerførte produkter.

Frydenbø Marine er en betydelig aktør på det skandinaviske båtmarkedet. Fra vårt moderne anlegg på Sætre distribuerer vi våre varemerker til et velutbygget forhandlernett i Norge, Sverige, Finland og Danmark.


FRYDENBØ EIENDOM

Næringseiendom

 

Frydenbø Marina er et maritimt kontorfellesskap med småbåthavn, båtutstyrsbutikk, samt kontorer. Vi tilpasser og utvikler lokaler etter leietakers behov, og søker langsiktige leietakere gjennom å skape et godt samarbeid.

Frydenbø Eiendomsdrift sørger for den daglige drift for alle våre eiendommer i Frydenbø Marina og Frydenborg Eiendom.

Frydenborg Eiendom er en stor aktør på eiendomsmarkedet i Bergen, med over 50.000 kvm næringslokaler til utleie i Åsane og på Minde. Selskapet har også eiendom på Skedsmo.

Selskapene i FrydenbøgruppenARTEC er et arkitekt  og ingeniørkontor som arbeider med utvikling av næringseiendommer, byggeledelse, tegning og prosjektering. ARTEC er totalrådgiver innen arkitektur & interiørarkitektur, byggteknikk, arealplanlegging, prosjektadministrasjon og prosjektledelse. Vi har fokus på tid, pris og kvalitet i alle faser.

Dr. Holms Hotel på Geilo har vært en kilde til rekreasjon, trivsel og velvære siden begynnelsen av 1900-tallet. Beliggenheten midt i hjertet av det sørlige Norges naturherligheter er da også et utgangspunkt for inspirerende og styrkende opplevelser.

 


FRYDENBØ INDUSTRI


Frydenbø Industri Øst er salgs- og serviceleverandør av dieselmotorer, generatorsett og turboladere til industrimarkedet.

Selskapene i FrydenbøgruppenFrydenbø Marine Services har lang erfaring innen skipsmegling og inspeksjonstjenester, og er i dag ledende skipsverftsrepresentant i Norge for en rekke internasjonale verft.

Frydenbø Sabb Motor er en av verdens ledende leverandører av livbåtmotorer, og produserer fremdriftsmotorer, HVP-gear og aggregater til fritids- og yrkesbåter.  Selskapet utfører også service og vedlikehold.

Frydenbø Electric er ett av Bergens fremste skipselektrofirmaer og har i over 90 år drevet med salg/service innen roterende elektrisk maskineri, automasjon, kontroll av maskinromutstyr, samt styresystemer for fremdrift-/sidepropell anlegg.

Selskapene i FrydenbøgruppenSchottel GmbH & Co. I 2007 kjøpte Frydenbø Industri 15,4 prosent av den tyske Schottel Group.

Frydenbø Schottel Nordic er salgs- og serviceleverandør av Schottel propellsystemer.

Frydenbø Øksfjord Slipp og Mek har et moderne anlegg med egen hall og slipp,  og et markedsgrunnlag som i stor grad er knyttet til bergverksindustrien, kystfiskeflåten og oppdrettsnæringen i regionen. Bedriften har i en årrekke vært forhandler av motorer, deler og service for Frydenbø Sabb Motor AS.

Frydenbø Industri Ålesund er veletablert innenfor mekanisk service til fiskefartøyer, skip, offshore-installasjoner, samt til landbasert industri.