Selskapoversikt
HjemOm Frydenbø Group › Frydenbøminner ›
 

Frydenbøminner

17. oktober 1916 ble Frydenbø Slip og Mekaniske Verksteder etablert på Damsgård i Bergen. Tre generasjoner Gjøvaag har utviklet Frydenbø i takt med tiden. I dag har Frydenbø Group virksomhetsområder innen bil, marine, eiendom og maritim industri. Våre verdier «Entusiastisk, Ærlig, Ansvarlig» har preget selskapet og våre ansatte gjennom tre ulike epoker, og vært drivkraften i vår utvikling gjennom 100 år. I tråd med vår visjon «kvalitet og service i verdensklasse" skal vi sammen med våre kunder fortsette å utvikle oss inn i fremtiden.

Frydenbø fyller 100 år - vi minnes og feirer sammen med dere!

Del ditt Frydenbø- eller Volvominne og bli med i konkurransen om et weekendopphold for to på ærverdige Dr. Holms Hotel på Geilo med leiebil fra Bergen levert av SIXT Frydenbø Bilutleie.

«Dukkevognen til min åtte år gamle datter hadde gått i stykker. – Da var det bare å ta den med på Frydenbø, så sveiset de den sammen!» - Brit Gjesdahl


«Det første Karl Gjøvaag gjorde om morgenen, var å komme innom verkstedet. Så kommenterte han gjerne at vi hadde alt for mye lys på. Han var ikke mer enn kommet ut av døren før vi slo det på igjen. – Olav Polden»

Hvordan kan du delta i konkurransen?

  1. Send inn ditt minne, gjerne med bilde på redaksjon@frydenbo.no
  2. Last opp et bilde på Instagram #frydenbominne (husk at du må ha åpen profil)
  3. Send inn minnet/bildet per post til Bergens Tidende, Krinkelkroken 1, Postboks 7240, 5020 Bergen eller leverer det i BT-resepsjonen i Torggaten. Merk konvolutten med «Frydenbøminne»

Husk å legge igjen en kort beskrivelse av ditt minne og din kontaktinformasjon. Alle som sender inn sitt Frydenbøminne er med i trekningen.
Lykke til!

NB! Minnet/bildet vil bli publisert her på våre nettsider og i sosiale medier. Vinneren får også sitt minne/bilde publisert i BT den 28. oktober 2016.

       Knut Magne Dale - En tåkefull formiddag i Damsgårdsveien. Kan minne om en svunnen tid.

  

Da jeg var liten gutt på sekstitallet på østlandet løp jeg over veien på glatten på vinteren. Jeg falt og ble påkjørt av en Volvo Amazon. Jeg klarte å løfte armen da han traff slik at jeg ikke ble overkjørt. To uker på sykehus med hjernerystelse. Bjørn Thomsen